Om AvenyEvent


AvenyEvent startades 2006 och vi har sedan starten haft vårt kontor på takvåningen på Avenyn 10. Där har vi bra möjligheter att arrangera kundevent, utbildningar och fester på vår stora takterrass.


Vi har erfarenhet av det mesta inom events och arrangemang, både stora och små, inne och ute, alltid med nöjda kunder och deltagare.

Vi är riktigt bra på att arrangera konferenser och mässor. Vi har också stor kunskap av servicebranschen, teambuildning, motivation och friskvårdsaktiviteter. Vi älskar utmaningar och lite udda event.


MÖT OSS

Josefin Hero

Jag älskar att skapa grymma upplevelser för och tillsammans med andra människor. För mig är det viktigt med kvalitét i allt jag gör. Det ska kännas att man är viktig när man är bjuden på fest och olika arrangemang. Jag är utbildad på gymnasial nivå inom grafisk design och är bra på att jobba med digitala kanaler. För att uppnå maximal nytta vid ett kundevent är det idag  viktigt att tänka på kommunikation via sociala medier och då kommer mina kunskapar i fotografering och förmåga att formulera sig i text till bra nytta.

Peter Hero

Jag har en lång erfarenhet inom eventbranschen och sedan 15 år har jag arrangerat allt från kundevent till större folkarrangemang på fästningar eller marknader på t.ex. Sekelskiftesdagarana. Ifrån mina uppdrag som lärare på Yrkeshögskolans turistlinje har jag fått möjlighet att lära ut och peppa många nya talanger inom event och turism. Jag får också många uppdrag som moderator på olika konferenser. Det jag gillar mest är att ta med kunder ut i naturen där möjligheterna till att skapa starka upplevelser för kunden är oändligt många.

..

KONTAKTA OSS


Adress: Kungsportsavenyn 10, 41136 Göteborg

Phone: 0707945500

Email: peter@avenyevent.se

FÖLJ OSS

© Copyright. All Rights Reserved.